Cum sa vezi camerele HikVision de pe telefonul mobil

Unul dintre cele mai mari avantaje atunci cand discutam despre echipamentele HikVision este posibilitatea de a le accesa de la distanta de pe telefonul mobil. Fie ca vorbim despre camere analogice sau IP, pe toate le putem accesa prin internet cu ajutorul DVR-ului sau NVR-ului. In cazul de fata am ales sa facem acest test cu un DVR si o camera TurboHD.

Pasul 1 – conectati camera si DVR-ul

Primul pas este cel mai simplu. Trebuie sa aveti camera conectata la DVR si alimentata. La fel si DVR-ul trebuie sa fie conectat la curent si pornit. Nu conteaza daca are HDD sau nu. Insa cel mai important aspectul este reteaua de internet. DVR-ul trebuie sa fie conectat la internet!

Pasul 2 – setati DVR-ul

Foarte important! Din setarile DVR-ului trebuie sa intrati in zona de setari pentru internet. Mai exact la Platform Acces. Acolo trebuie sa bifati casuta din dreptul Enable si sa introduceti un cod de verificare ALES DE DVS! Codul de securitate nu exista pana in momentul in care dvs nu il scrieti, deci mare grija ce cod folositi. O sa fie necesar mai tarziu.

Pasul 3 – cont pe aplicatia HIK-CONNECT

Aplicatia este disponibila pentru iOS si Android. Daca esti prima data in aplicatie nu te speria. Trebuie doar sa iti faci un cont folosind o adresa de email sau un numar de telefon. Iti selectezi tara in care te afli in momentul respectiv si mergi mai departe. Atat!

Pasul 4 – Adauga un dispozitiv

Acum vine momentul in care trebuie sa adaugi un dispozitiv. Apasa pe semnul PLUS vizibil pe ecran si vei observa ca se va deschide camera foto. In acel moment trebuie sa scanezi codul QR de pe spatele DVR-ului.

Dupa ce l-ai scanat o sa iti apara modelul pe ecran. Apasa pe adaugare.

In urmatoarea fereastra trebuie sa introduce numele de utilizator si parola DVR-ului. Adica cele pe care le folosesti ca sa accesezi meniul DVR-ului.

Daca iti cere si codul de securitate, nu uita ca ti-am spus mai sus sa introduci un cod de securitate. Sper ca nu l-ai uitat!

Pasul 5 – Acceseaza camerele

Acum nu mai trebuie decat sa accesezi camerele. O sa iti apara sub forma de lista DVR-ul si canalele lui. Trebuie sa le bifezi si sa apesi pe Initializare vizualizare Live. Acum poti accesa camerele prin Wi-Fi sau prin 4G de la distanta fara probleme.

Ai terminat!

Acum ca toate setarile sunt facute poti vizualiza camerele de pe telefon. Ai acces la o serie de setari pe care le poti face de pe telefon, poti inregistra pe telefon sau poti face zoom daca ai o camera cu aceasta functie. Este simplu si practic sa-ti urmaresti locuinta de pe telefon doar prin internet. Esti conectat in timp real cu sistemul de supraveghere si daca ai si o alarma te poti conecta si cu ea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*