Accidente filmate cu camere auto

camera auto
camera auto

Nu de putine ori se intampla ca incidente mortale, imagini socante sau accidente rutiere sa fie surprinse de camerele auto de bord.

Am ales trei video-uri care sa va arate atat utilitatea unei camere auto cat si pericolele prezente in trafic la tot pasul.

 1. Salvat de camera de bord:

In video-ul prezentat mai sus puteti vedea o incercare clara de frauda. Conducatoarea autoturismului BMW franeaza brusc, oprind autoturismul pe banda a2-a de circulatie, chiar si asa conducatorul cu camera auto reuseste sa opreasca in timp util pentru a evita impactul, moment in care autoturismul marca BMW incepe sa ruleze cu spatele lovind botul masinii de unde se efectueaza inregistrarea. Dupa cum bine stim cu totii, cel lovit in spate va fi intotdeauna nevinovat, singurul lucru care a facut ca de aceasta data lucrurile sa stea altfel a fost camera auto de bord. Exemplul prezentat este mai mult decat concludent pentru utilitatea unei astfel de aparat DVR. Privirea soferitei BMW-ului in care i se arata camera auto care a filmat tot si a demascat incercarea de frauda este nepretuita, vizionare placuta!
2. Accident frontal surprins de camera de bord:  
 
Video-ul de mai sus surprinde un accident frontal de-a dreptul socant surprins de camera de bord. In timp ce conducatorul auto al masinii dotata cu camera de bord ruleaza regulamentar pe autostrada, soferul unei alte masini, de tip SUV, circuland din sens opus, pierde controlul volanului, sare peste bordura despartitoare a celor doua sensuri de mers si cauzeaza astfel accidentul frontal, soldat foarte probabil si cu victime. In finalul video-ul se arata si epava masinii din care se filma, facand privitorul sa realizez si mai bine gravitatea imaginilor susprinse de camera auto.
3. Situatii si  accidente surprinse de camere auto:
In final propun spre vizionare o compilatie cu diverse situatii surprinse de camerele auto de bord. De la accidente tragice pana la cele usoare sau chiar usor amuzante. Intamplarile surprinse pe inregistrarile camerelor sunt toate din Rusia unde camerele auto sunt obligatorii conform codului rutier. De ce sunt astfel de camere obligatorii ne dam seama usor vizionand filmuletul.
camera auto
camera auto

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*