Apple a lansat iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X

Apple a lansat pe 12 septembrie noile telefoanele iPhone. Aceasta editie a fost una speciala deoarece s-au implinit 10 ani de la primul iPhone lansat si s-a inaugurat si amfiteatrul conceput de Steve Jobs. Noile telefoane sunt destul de scumpe, in special iPhone X (10).

iPhone 8 si 8 Plus sunt doar imbunatiri aduse pentru modelele de anul trecut. S-a sarit peste seria S si au ajuns la 8. Acestea au o baterie mai slaba fata de modelele de anul trecut, insa au un procesor mai puternic cu 6 nuclee si o camera foto imbunatatita. Ecranul a ramas neschimbat, carcasa la fel, memoria la fel. Diferenta este ca acum sunt din sticla si se pot incarca wireless.

iPhone X este modelul aniversar de 10 ani, de aici si de numirea. Acest model are acelasi hardware cu iPhone 8, insa are un ecran fara margini exact cum am vazut la Galasy S8. Are o diagonala mai mare, ecran OLED si rezolutie 2K. Butonul Home a fost eliminat, deci si senzorul de amprenta. Telefonul se beblocheaza cu fata, acesta avand un senzor special.

Costa incepand de la 1000 de dolari in versiunea cea mai ieftina.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*