Automatizari porti, comoditate sau necesitate

Din diferite motive, numarul infractiunilor tinde sa creasca. In aceste conditii, oamenii au nevoie de un mediu mai sigur pentru locuinta lor. Riscul de a vi se sparge casa apare indiferent daca locuiti in mediul urban sau rural. Uneori hotii opereaza chiar si cand sunteti acasa, in timpul noptii. Nu exista zi in care un ziar sa nu publice o stire cu astfel o infractiune. Daca nu le-ati acordat atentie, nu asteptati pana deveniti o victima. Sistemele de automatizare a portilor au devenit o necesitate, nu un moft din comoditate. O astfel de solutie de securitate nu inseamna doar ca intrati si iesiti pe poarta fara a va da jos din masina. Dimpotriva, inseamna ca aveti mai multa siguranta in ceea ce priveste musafirii.

 

Avantajele automatizarii portilor

Asadar, se poate spune ca unul dintre avantajele portilor automatizate este securitatea. Aceste porti pot fi deschise doar de catre cei care au telecomanda sau stiu codul de la tastatura. Acesta este primul pas pentru cresterea securitatii zonei pe care vreti s-o protejati. Alaturi de sisteme de automatizare a portilor, mai puteti instala un sistem de alarma si camere de supraveghere video pentru exterior.

 

Un alt aspect important pentru parinti sau iubitorii de animale este limitarea accesului in afara curtii. Asadar, o poarta automatizata va asigura ca animalele dvs. de companie sau copiii nu ies din curte nesupravegheati.

 

Rapiditatea si confortul pe care le ofera portile automatizate nu sunt deloc de neglijat. Nu mai trebuie sa coborati din masina pentru a deschide portile, in special cand afara ploua sau viscoleste – printr-o simpla apasare de buton puteti intra in curte in doar cateva secunde.

 

Din diferite motive, la un moment dat poate veti dori sa vindeti proprietatea. O poarta automatizata ii va creste valoarea – oricine isi doreste mai multa siguranta acasa ori la serviciu. Nici macar nu trebuie sa schimbati portile cu totul – pe www.skut.ro gasiti kituri de automatizare porti care se pot monta pe actualele porti culisante, batante sau pe usile de la garaj.

 

Pret automatizari porti

Kitul Beninca pentru porti culisante costa doar 1.699 lei si contine un motor cu centrala de comanda inclusa, o lampa de semnalizare, o pereche fotocelule, un selector cheie, doua telecomenzi si un receptor radio incorporat. Kitul pentru automatizarea usilor de garaj Beninca este si mai ieftin – la pretul de 898 lei primiti motorul, dispozitivul pentru detectia obstacolelor, sina completa, (cu lant, preasamblata), telecomanda, sistemul de invatare a limitelor culisarii si receptorul radio.

 

Pe www.skut.ro gasiti mai multe kituri si accesorii pentru automatizarea portilor. Vi se asigura asistenta tehnica post vanzare, montaj si garantie 2 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*