Avantajele unui sistem de supraveghere pentru hotelurile si pensiunile de la munte

Administratorii de hoteluri si pensiuni hoteliere de la munte ar trebui sa aiba montarea unui sistem de supraveghere video in capul listei de prioritati.

Un sistem de supraveghere video instalat in incinta unui hotel sau a unei pensiuni montane aduce cu sine o serie de avantaje importante.

Securitate sporita

De notat, in primul rand, este securitatea sporita de care se bucura un obiectiv supravegheat video, fie el hotel sau pensiune.

Bunurile societatii si totodata ale clientilor vor fi mai in siguranta datorita sistemului de supraveghere video.

Sistemul de securitate video nu numai ca va fi folositor in caz de evenimente neplacute precum furturi sau vandalizari, dar va preveni si in multe cazuri aceste evenimente.

Orice infractor sau vandal se gandeste de doua ori atunci cand „are in vizor” un obiectiv supravegheat video.

Confortul clientilor

O afacere de succes consta in cea mai mare parte in multumirea clientului, iar un confort sporit inseamna un client multumit!

Confortul clientilor va creste odata cu montarea unui sistem de supraveghere. Oricine isi doreste o vacanta linistita si cum altfel o poate avea, decat stiind ca bunurile sale sunt supravegheate. Aici includem si supravegherea video a parcarii, un mare plus pentru orice hotel sau pensiune de la munte, tinand cont de furturile de autoturisme pe timpul vacantelor, tot mai dese in ultima vreme.

Mai mult ca sigur clientii vor alege un hotel sau pensiune supravegheata video in detrimentul unora nesupravegheate.

Angajati mai eficienti

Este dovedit statistic faptul ca angajatii supravegheati video au o productivitate mult mai ridicata fata de cei ce lucreaza nesupravegheati.

Astfel, angajatii pensiunii sau ai hotelului vor lucra in mod mult mai atent si eficient stiind ca sunt supravegheati pe toata durata programului de lucru si ca orice miscare gresita poate insemna o penalitate salariala sau chiar o demitere.

Pentru pensiunile si hotelurile de la munte se pot utiliza fie kituri cu NVR si camere de tip IP, fie DVR cu camere analogice.

In cazul pensiunilor, fiind spatii mai mici, un kit cu DVR si camere de supraveghere analogice ar putea fi de ajuns.

Cand vorbim despre hoteluri in schimb, aparatul de inregistrare ar trebui sa fie NVR si camere IP, pentru o montare mai usoara evitand cablajul excesiv in incinta hotelului.

O alta recomandare ar fi amanajarea unei camere speciale pentru supraveghere unde sa fie montate aparatul NVR si monitoarele pentru o supraveghere corecta si eficienta.

Pentru spatii exterioare cum ar fi parcarea hotelului/pensiunii sau curte interioara, recomandam camerele de tip dome sau chiar PTZ, neaparat cu ifrarosu pentru o supraveghere buna pe timp de noapte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*