Camerele de supraveghere HD

camere de supraveghere HD

Fara doar si poate, camerele de supraveghere HD sunt o noua treapta in tot ce tine de industria CCTV. Pana nu de mult, cei care optau pentru sisteme de supraveghere se multumeau cu o vedere perimetrala a camerelor, la o calitate redusa, de maxim 420 de linii TV. Atunci cand ai nevoie de detalii importante, cum ar fi momentele cand trebuie sa vezi banii incasati, fizionomia unei fete sau numarul de inmatriculare al unei masini, camerele acestea nu mai fac fata.

Din acest motiv, au luat nastere camere de supraveghere cu o calitate High Definition, care spre deosebire de celelalte, prezinta o rezolutie mult mai buna, de pana la 1920 x 1080 pixeli. Aspectul camerelor este aelasi, insa diferenta de calitate este vizibila. Optand pentru camere HD poti identifica infractorii si te poti bucura de detalii maxime atunci cand analizezi imaginile.

Daca optezi pentru achizitia de camere HD, trebuie sa tii cont si de DVR-ul pe care il folosesti. Sunt sanse mari ca un DVR mai vechi sa nu accepte rezolutii asa de mari, asadar, achizitia unei camere de supraveghere HD ar putea sa fie inutila. Asadar, daca vrei sa iti imbunatatesti calitatea supravegherii, trebuie sa schimbi aproape toate componentele.

Unde sunt necesare camerele HD?

Evident, nu in toate locurile este necesara o supraveghere HD. Exista locuri unde detaliile sunt insa, extrem de importante. Daca ai un magazin, o benzinarie, o casa de pariuri sau un spatiu unde se lucreaza u bani sau cu obiecte marunte, atunci ai nevoie de o calitate cat mai buna pentru imagini. De regula, in aceste locuri se intampla destul de multe lucruri care trebuie sa fie tinute sub control.

Cu o camera de supraveghere HD iti poti tine sub control angajatii, poti descoperi in cazul in care cineva a furat ceva si te poti bucura de liniste.

Skut.ro iti ofera o varietate foarte mare de camere de supraveghere HD, in functie de necesitatea pe care o ai. Poti opta pentru camere de supraveghere pentru exterior, inchise ermetic pentru a impiedica vremea neplacuta sa le afecteze, pentru camere de interior, camere dotate cu infrarosu sau camere de tip dome, rezistente la lovituri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*