Ce aplicatii sa folosesc pentru vizualizare pe telefonul mobil sau pe tableta a imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere?

Tehnologia a evoluat rapid si evolueaza pe zi ce trece tot mai mult. Putem sa ne monitorizam proprietatea oricand suntem plecati de acasa. Putem transforma telefonul sau tableta intr-o camera WEB pentru Skype, Facebook, Google Plus. Se poate folosi camera telefonului pe post de camera de supraveghere, aceasta urmand a fi accesata din orice colt al lumii.
De asemenea se pot folosi mai multe aplicatii pe care le puteti instala pe telefonul mobil sau pe tableta daca aveti un sistem de operare android. Exista mai multe aplicatii facute de catre dezvoltatori pentru a putea vizualiza imaginile live. Printre aceste aplicatii se numara:
•    ICamSpy Supraveghere Video
•    Myeye HD
•    IP Webcam
•    Software Android
•    ViewCam

Softul ViewCam permite accesul catre setarile DVR-ului sau ale sistemului, este un soft care permite usor vizualizarea mai multor locatii pe acelasi sistem de supraveghere video si se pot reda inregistrarile de pe telefon, cu sonor. Vizualizarea se va face playback, asemanea unui player de filme. Are un meniu foarte simplu, usor de invatat. Aplicatia este potrivita pentru familii care calatoresc mult, dar nu numai pentru acestea; avantajele aplicatiilor sunt multiple, mai ales daca si sistemul de securitate este performant. De exemplu, o camera buna are infrarosu, imagine la o rezolutie ridicata, senzori de miscare, inregistrare non stop, aplicatie mobila pentru smartphone sau tableta cu alerta, etc.
Oricare dintre aplicatiile mai sus amintite sunt bune si va vor ajuta sa inregistrati si sa vizualizati imaginile camerelor de supraveghere oricand doriti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*