Ce sistem de efractie sa aleg? Wireless sau pe fir?

Dupa cum bine stim exista doua posibilitati prin care sa monitorizam proprietatea:
1.    Prin fir
2.    Wireless
Datorita faptului ca tehnologia a evoluat extrem de mult, cel mai ravnit ,,sistem de cablare’’este cel fara fir – wireless. Pentru ca majoritatea dintre noi stam in chirie sau avem un sediu inchiriat pentru business-ul nostru si proprietarul nu ne permite prea usor sa dam gauri prin pereti, optam pentru varianta wireless. Un alt mare avantaj este ca, in cazul in care, va mutati sau va schimbati sediul firmei dupa o perioada, puteti foarte usor sa luati sistemul in noua locatie. Un sistem legat de un fir poate implica deteriorarea peretilor si lucrari de reamenajare.
Un sistem de efractie eficient, wireless, se instaleaza usor. Scopul este ca proprietatea sau sediul afacerii sa fie supraveghiat 24 ore cu raportare directa pe telefon. Pentru a-l instala, nu aveti nevoie neaparat de un specialist si veti fi foarte bucuros sa faceti singur montarea. In cazul in care nu va descurcati, Skut ofera asistenta fara costuri.
Veti fi uimit sa aflati ca pretul unei asemenea solutii de securitate este unul mic, iar calitatea este una excelenta. Un astfel de sistem va permite oricui, indiferent de buget, sa aleaga siguranta atat pentru acasa, cat si la sediul firmei in care va desfasurati activitatea zilnic.
Alegeti siguranta cu bani putini, prin sisteme de inalta calitate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*