Ce tip de videointerfon sa aleg: analogic sau IP?

Din frageda pruncie parintii ii invata pe copii sa nu deschida usa necunoscutilor, insa se dovedeste ca in timp acest lucru este imposibil. Adesea se ivesc o gramada de situatii in care vine instalatorul, depanatorul, electricianul, practic necunoscuti. Astfel, creste riscul sa va atace un infractor. Ce ati putea sa face in acest caz? Sa stiti cine suna la usa, sa vedeti printr-un videointerfon. Doar in acest fel veti sti exact cine suna la usa si daca este o persoana straina o puteti pune sa se legitimeze. Chiar si Politia Romana incurajeaza aceste videointerfoane pentru a preveni situatiile neprevazute care se intampla tot mai des in ziua de astazi. Spre deosebire de interfoane care va ajuta doar sa ii auziti vocea celui care doreste sa intre in proprietate sau birou, videointerfonul va ofera posibilitatea sa si il si vedeti. Este un mare avantaj cand doi oameni pot comunica si se pot vedea fara a fi necesar sa aiba un contact fizic.

Intrebarea este ce tip de videointerfon am putea alege: analogic sau IP?

Principala deosebire intre ele este ca cele IP permit conectarea la internet si in acest fel ele pot fi accesate si din alta locatie in afara de cea in care este montat videointerfonul. Aceste produse mai au pe langa aceasta caracteristica incluse si:

  • Coduri de acces
  • Alarma antifurt
  • Suport pentru card SD
  • Posibilitatea alegerii unui ton de apel personalizat
  • Cititor de carduri

Cum tehnologia avanseaza si noi suntem tot mai atasati de internet credem ca cea mai buna alegere ar fi un vidointerfon IP.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*