Ce trebuie sa stiti despre un sistem de supraveghere hibrid

Sa presupunem ca aveti cateva camere video analogice cu care supravegheati proprietatea dvs. In timp, considerati ca au ramas cateva zone care merita monitorizate si vreti mai multe camere de supraveghere, de data aceasta digitale. Acest lucru inseamna ca vreti sa creati un sistem de supraveghere hibrid. In continuare sunt prezentati pasii pe care ar trebui sa ii urmati pentru a va indeplini scopul.

 

Deja stiti ce fel de camere de supraveghere doriti, deci mai raman celelalte componente ale sistemului hibrid, pe care trebuie sa le achizitionati: un HVR (HIKVISION are modele foarte performante – cu doar 1.779 lei puteti achizitiona un model cu 32 de canale DS-7616 HI-ST, ce permite conectarea a 16 camere de supraveghere analogice si 16 camere de supraveghere cu IP, care pot fi monitorizate chiar si de la distanta, de pe telefoane mobile cu iOS si Android), 1 HDD.

 

Acest HVR HIKVISION poate reda imagini la o rezolutie de 25 fps la WD1 (960×576) in cazul camerelor analogice si 80 Mbps in cazul camerelor IP. Are trei iesiri video: VGA, HDMI (puteti vedea inregistrarile prin cablu coaxial) si CVBS. Avand in vedere ca HVR-ul are patru intrari si o iesire audio, daca adaugati un microfon puteti inregistra chiar si audio. Tipul compresiei este H.264, care este cea mai buna compresie existenta pe piata. Are si interfete auxiliare pentru conectarea la retea, USB si PTZ, ceea ce inseamna ca in cazul unui eveniment nefericit, puteti salva inregistrarile pe un stick USB, urmand sa le predati politiei pentru a solutiona cazul.

 

Un sistem de supraveghere hibrid va permite sa conectati simultan atat camere de supraveghere analog, cat si camere video digitale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*