Cele mai vandute produse de pe Skut.ro

Am decis sa va prezentam in acest articol o parte dintre cele mai vandute produse de pe Skut.ro. Acesta selectie ne arata ce cauta clientii si ce isi doresc in mare parte. La final tragem si o concluzie.

In categoria camerelor de supraveghere analogice, cel mai vandut produs este HIKVISION DS-2CE16C0T-IR. Este o camera ce scota in acest moment 87 de lei. Specificatiile ei includ un senzor de 1MP, filmare pe timp de noapte pana la 20m, carcasa din metal, protectie IP66 si lentila fixa de 2.8mm.

In categoria camerelor IP, cel mai vandut produs este HIKVISION DS-2CD2020F-I, un model ce costa 348 de lei in acest moment si care este echipat cu: senzor de 2MP capabil de filmare Full HD, lentila de 4mm fixa, infrarosu pe o distanta de 30m si protectie IP66. Este pentru exterior si rezista la temperaturi extreme.

Cel mai vandut DVR este modelul HIKVISION DS-7104HGHI-F1, model cu 4 canale ce suporta camere Turbo HD. Se conecteaza la internet, are port HDMI si suporta 1 HDD de 6TB.

Cel mai vandut NVR este modelul HIKVISION DS-7604NI-E1/4P/A 4XPOE. Acesta are un pret de 596 lei in acest moment si dispune de 4 intrari pentru camere ce suporta inclusiv alimentare prin PoE. Suporta camere de pana la 5MP, un HDD de 6TB si 4 intrari de alarma.

La interfoane, modelul GENWAY WL-02NEFC costa 20 de lei si este cel mai vandut model. Este un post de interior cu receptor si 2 butoane.

Cel mai vandut senzor este DSC BV 501 urmat de Paradox PIR Pro 476+.

Urmeaza sa actualizam lista zilele urmatoare! Insa am constatat ca persoanele care ne trec pragul prefera produsele accesibile, insa isi doresc si calitate. Niciodata nu s-a ales cel mai accesibil produs. Clientii au fost multumiti, iar rata de retur este extrem de mica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*