Cum activezi o camera IP HIKVISION

Camerele HIKVISION sunt recunoscute la nivel international pentru fiabilitatea lor si pentru raportul excelent intre pret si performanta. De asemenea sunt si foarte securizate. Camerele IP de la HIKVISION necesita o activare din software pentru a le putea pune in actiune. Acest lucru se realizeaza foarte usor. Va prezentam pas cu pas cum poti sa iti activezi camera IP HIKVISION fara sa apelezi la un specialist.

Primul pas este sa conectezi camera la reteaua de curent electric si la internet. Este foarte simplu pana aici. Urmatorul pas consta in descarcarea si instalarea programului SADP de pe site-ul HIKVISION. Link AICI de unde il poti descarca.

Acest program ne permite sa avem acces la camera si sa o accesam din browser. ATENTIE! Camera poate fi accesata doar din Internet Explorer!

Dupa ce ati instalat programul si l-ati rulat, ar trebui sa vedeti urmatoarea imagine.

Camera apare listata cu un IP si scrie cu rosu INACTIVA. Asta inseamna ca ea nu a mai fost folosita pana atunci si sunteti prima persoana care o foloseste.

Pentru activare trebuie sa apasati de 2 ori pe IP-ul camerei, exact acolo unde este incercuit in poza de mai sus. O sa va deschida o pagina de internet in browser-ul vostru prestabilit. In cazul in care NU este Internet Explorer, copiati adresa URL din browser-ul dvs in Internet Explorer.

O sa observati ca vi se cere un nume de utilizator si o parola. Deoarece camera nu a mai fost folosita niciodata, parola pe care o puneti dvs este noua. Nu trebuie sa cautati prin manual o anumita parola. Numele de utilizator este “admin” in toate cazurile, iar parola urmeaza sa o puneti dvs. Va recomandam sa o notati undeva in cazul in care o uitati!

Si gata! Camera este activata si aveti imagine LIVE. In unele cazuri s-ar putea sa va ceara un plug-in. Instalati-l fara probleme si apasati pe Allow dupa instalare. Altfel nu veti putea vedea imaginea.

Asta este tot! Camera s-a activat si o puteti folosi mai departe. Numele de utilizator si parola sunt necesare atunci cand vreti sa va conectati la camera de pe un browser.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*