Cum sa accesezi camerele IP HIKVISION de pe telefonul mobil cand esti la distanta

O problema cu care foarte multa lume se confrunta consta in accesarea camerelor de pe telefon. Totusi, acest proces nu este foarte greu de realizat. In acest tutorial va vom arata cum puteti accesa o camera IP HIKVISION de la distanta, atat prin Wi-Fi cat si prin date mobile de tip 3G sau 4G.

Presupunand ca aveti deja o camera IP, uite care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. Indiferent ca ai telefon cu Android sau iOS, trebuie sa descarcati aplicatia HiK-Connect. Este disponibila gratuit in AppStore si Google Play.
  2. In prima faza nu este necesar sa va creeati un cont, dar mai tarziu va fi nevoie. Asa ca puteti incepe prin a va face un cont folosind o adresa de email si o parola.
  3. Este obligatoriu sa activati camera. Pentru a putea folosi camera este necesara o activare care se face foarte usor. Pentru acest lucru am pregatit un tutorial pe care il gasiti AICI.
  4. Acum ne intoarcem la aplicatia Hik-Connect. Urmand pasii urmatori vom putea vizualiza camera sau camerele folosind reteaua locala wireless. Astfel, telefonul dvs trebuie sa fie conectat la o retea Wi-Fi, iar camera sau camerele sa fie alimentate si conectate la aceeasi retea de internet folosind un cablu.
  5. Din meniul aplicatiei intrati in tabul cu numarul 3 din partea de jos intitulat DISPOZITIV. Apoi accesati semnul PLUS (+) din partea dreapta-sus pentru a adauga prima camera.    Intrati in DISPOZITIV ONLINE, iar acolo o sa va apara IP-ul camerei sau camerelor conectate la internet. Apasati pe IP, nu schimbati parametrii care va apar si apasati pe ADAUGARE. Introduceti user-ul si parola pe care le-ati folosit la activarea camerei.
  6. Acum va intoarceti in meniul DISPOZITIV al aplicatiei si bifati IP-ul camerei. Ar trebui sa apara cu verde la final. Acum puteti initializa vizualizarea LIVE prin reteaua wireless.
  7. Totusi, pe noi ne intereseaza sa le accesam si de pe datele mobile, adica 3G sau 4G. Pentru acest lucru este nevoie de contul Hik-Connect pe care v-am spus sa-l creeati la punctul 1. Din aplicatie accesati meniul 2 din partea de jos intitulat Hik-Connect. Apasati pe semnul PLUS (+) din dreapta-sus si scanati codul QR al camerei. Adaugati camera.
  8. Acum puteti vedea imaginile folosind datele mobile din orice loc al planetei. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti un cont la Hik-Connect.

Acestia au fost cei 8 pasi simplii pentru a putea vizualiza camerele IP HIKVISION de pe telefonul mobil folosind reteaua Wi-Fi sau datele mobile. Daca aveti nelamuriri puteti sa ne scrieti in sectiunea de comentarii sau pe Facebook.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*