Cum se schimba parola la un DVR/NVR HikVision

O problema cu care ajungem toti sa ne confruntam este uitarea unei parole. Fie de la Facebook sau de la email, tot se intampla sa o uitam candva. Pentru ca de cele mai multe ori o introducem o data si gata. La fel se poate intampla si in cazul DVR-urile sau NVR-urilor. In acest clip o sa va aratam cum puteti reseta parola unui DVR HikVision in cativa pasi simpli.

Pasul 1

In momentul in care vrei sa iti schimbi parola, verifica imediat data si ora. Din setari, cauta meniul potrivit si pune data corecta. Daca aceasta este gresita, fiind trecuta o data mai veche, de exemplu 1940, nu mai poti schimba parola.

data

Pasul 2

Din ferestra de unde introduceti parola, asa cum vedeti si in filmare, trebuie sa mergeti cu mouseul in partea stanga jos. Desi nu apare nimic scris, acolo este situat un buton invizibil. Incercati sa apasati in respectiva zona pana cand apare o fereastra noua. Dupa ce reusiti sa apasati o sa va apara un numar de serial. Acesta este foarte important. Va trebui sa il notati si sa accesati urmatorul link.

stanga

Pasul 3

Mergeti la un laptop sau PC si accesati link-ul ACESTA. Acolo trebuie sa introduceti numarul de serial pe care l-ati vazut afisat in meniul DVR-ului. Ignorati toate celelalte spatii si introduceti codul in prima casuta. Dupa ce ati introdus codul va fi generat un cod de resetare al parolei pe ultimul rand. Acel cod scris cu litere si cifre bolduite trebuie sa il notati si sa il introduceit mai departe in DVR.

site

Pasul 4

Revenit la DVR cu acel cod notat undeva. In fereastra afisata pe DVR, sub codul de serial, introduceti codul de resetare al parolei.

secure code

Pasul 5

Acum puteti schimba parola cu una noua. Aveti grija sa va puneti o parola sigura cu majuscule, cifre si semne de punctuatie. Si cam asta este tot. Speram ca v-am ajutat cu acest tutorial.

new pass

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*