DAHUA a lansat drona X820

Dronele sunt echipamente foarte populare astazi si sunt folosite in foarte multe domenii. Pasionatii de fotografie le folosesc pentru a fotografia peisaje de la mare inaltime, iar pasionatii de video le folosesc pentru cadre inedite in diverse filmari, profesionale sau amatoricesti. Insa dronele se folosesc si pentru supraveghere, iar DAHUA a lansat X820.

Drona DAHUA X820 este foarte inteligenta si se foloseste pentru a supraveghea spatii foarte mari precum paduri sau drumuri. Drona poate detecta incendiile si va avertizeaza imediat cand simte ca ceva nu este in regula. De la o inaltime de 1.5km poate acoperi o zona de 5 km patrati.

Drona are integrata o camera video ce poate realiza zoom optic 30X si filmeaza HD. Dispune de senzor termic pentru a detecta incendiile si transmite informatia la sol in siguranta.

Este buna si pentru politie, aceasta putand sa se furiseze fara probleme la locul unui accident. Are recunoastere faciala, detecteaza vehiculele, filmeaza pe timp de noapte si transmite informatia prin 3G/4G.

Drona Dahua este capabila sa isi mentina echilibrul in aer chiar si cand vantul este puternic, ceea ce insemana ca ofera imagini clare si nemiscate. Poate urmari un subiect si poate zbura in cerc.

Drona poate furniza informatii si despre poduri si sosele, avand senzori speciali care indica uzura podurilor si poate fi utilizata chiar si in tranfic pentru a urmari vitezomanii.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*