De cate canale video are nevoie sistemul DVR pe care il achizitionezi

DVR

Atunci cand esti in cautarea unui sistem DVR, observi o multime de termeni pe care nu ii cunosti. Printre acestia se regaseste si numarul de canale care se gaseste pe un sistem DVR. Indiferent ca esti in cautarea unui sistem de supraveghere video pentru munca sau pentru acasa, acest aspect este foarte important, deoarece decide care este eficienta sistemului tau.

Ce este, de fapt, numarul de canale ale unui sistem DVR?

Numarul de canale se refera la numarul de camere care pot fi suportate de sistemul DVR. Practic, daca sistemul are 4 canale, atunci nu vei putea sa folosesti mai mult de 4 camere de supraveghere, daca are 8, nu vei putea folosi mai mult de 8 si tot asa.

Cate canale poate sa suporte un DVR?

Dvr-urile standalone pot suporta o varietate destul de mare de camere de supraveghere. De regula, acestora li se pot atribui intre 4 si 32 de camere, adica au pana la 32 de canale. Numarul de canale este decis, de cele mai multe ori, de marimea suprafetei pe care o vei supraveghea. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat necesitatea de camere este mai mare, asadar, Dvr-ul trebuie sa fie unul cat mai incapator in acest sens. Evident, cel putin aparent, este mult mai benefic un sistem de securitate cu 32 de canale, insa este bine sa se analizeze cu atentie scopul lor, deoarece intr-un apartament, spre exemplu, ar putea sa fie inutile.

De cate canale are nevoie, asadar, sistemul de supraveghere pe care il achizitionezi?

Nu exista un raspuns general la aceasta intrebare. Fiecare persoana trebuie sa tina cont de multe detalii inainte de a decide acest lucru . Conteaza foarte mult daca sistemul de supraveghere video este destinat casei sau biroului si daca spatiul este unul mare sau unul mai putin mare. De asemenea, conteaza extrem de mult bugetul pe care il ai pentru un astfel de sistem, deoarece este normal ca un sistem cu mai multe canale sa fie ceva mai costisitor.

Daca ai un buget mic insa, ai nevoie de un DVR cu mai multe canale, este indicat sa mai astepti si sa achizitionezi varianta care ti se potriveste cel mai bine, deoarece daca achizitionezi un DVR cu mult mai putine canale decat ai nevoie, s-ar putea sa descoperi ca este inutil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*