De ce este bine sa aveti o camera auto instalata in masina

Camerele de supraveghere auto au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, iar fenomenul este datorat intr-o oarecare masura si de persoanele care posteaza pe Youtube intamplari din trafic. Avand filmarile lor drept dovezi la ceea ce se poate intampla in trafic, dorinta de a monta o camera auto creste. Avantajele ei sunt foarte mari si va pot scapa de belele.

  • Pe toti ne-a oprit politia cel putin o data pentru ceva ce nu am facut. Fie ne-au oprit pentru un control de rutina, fie au crezut ca am depasit viteza sau li s-a parut ca am vorbit la telefon. Un motiv tot vor gasi sa ne opreasca atunci cand nu isi pot stapani puterea. In astfel de cazuri nu ai cum sa iti dovedesti nevinovatia, insa daca ai o camera auto care a inregistrat toate aventura ta, le poti demonstra ca nu ai incalcat legea.

  • Accidentele usoare de oras sunt foarte populare. Inevitabil sa nu fi patit pana acum ceva banal, o bara zgariata,  o oglinda sparta, etc. Totusi este o paguba, insa de multe ori vinovatul dispare considerand ca avaria nu este atat de grava incat sa merite timpul pierdut. Totusi tu te-ai ales cu o paguba. In astfel de cazuri camera iti vine din nou in ajutor.
  • Accidentele altora surprinse de tine pot fi aur curat. Sunt momente in care persoane nevinovate ajung sa plateasca pentru greseala altora, neavand puterea sa dovedeasca nevinovatia. Daca ai prins un accident pe camera auto cel mai bine ar fi sa arati filmarea politistilor.
  • Poti evita o bataie in trafic sau o poti preveni. Daca le arati camera auto unor batausi s-ar putea sa nu mai aiba la fel de mult chef de cearta. Doar nu vor sa apara pe Youtube sau la stiri. Totusi ar fi bine sa faci o plangere si sa le arati politisilor intentia celor violenti.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care este utila o camera de bord. Cauta una care sa filmeze la rezolutie cat mai inalta, sa aiba si microfon si sa reziste la socuri si la temperaturi mari. Razele directe ale soarelui o vor pune la mare incercare. La noi pe site gasiti diferite modele la preturi foarte accesibile. Link AICI.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*