De ce sa iti dotezi masina cu un sistem de supraveghere video?

Supraveghere auto

De regula, sistemele de supraveghere video sunt cautate pentru locuinte, spatiile comerciale sau locurile de munca, masinii fiindu-i acordata o atentie ceva mai mica. Cu toate astea, furturile de masini si de obiecte din masini reprezinta o adevarata industrie, estimata la miliarde de euro in intreaga lume, asadar, daca nu vrei sa contribui la aceasta industrie, trebuie sa iei atitudine.

Cum nu poti sta intotdeauna in masina, un sistem de alarma si un sistem de supraveghere video par a fi alegerile perfecte.

Daca pana acum, sistemele de supraveghere video pentru masini erau foarte putin cunoscute, de cativa ani, acestea atrag din ce in ce mai mult atentia soferilor.

Ce ce sa achizitionezi un sistem de supraveghere video pentru masina?

  • Pentru ca in felul acesta eviti pierderea unor bunuri. Faptul ca hotii de masini sunt foarte numerosi este cauzat de usurinta cu care se fura din acestea. O masina care nu este dotata cu alarma sau cu sistem de supraveghere este extrem de vulnerabila. De multe ori, prejudiciul nu se rezuma doar la un player audio sau o piesa, ci la intreaga masina. Astfel, daca nu vrei sa pierzi cateva mii bune de euro, este indicat sa investesti cateva sute de lei in siguranta.

  • Pentru ca iti poti urmari masina de oriunde ai fi. Multe dintre zgarieturile care apar pe masina ta sunt rezultatul unor greseli din parcare sau a unor rautati. Fie cineva parcheaza gresit si iti atinge masina, fie un vecin se supara ca ai parcat in locul lui si o zgarie intentionat, aceste lucruri duc la pierderi materiale. Cu un sistem de supraveghere video pot fi mereu la curent cu ceea ce se intampla in jurul masinii tale si in cazul unui astfel de eveniment, ai o dovada cat se poate de clara.

  • Ai siguranta mai mare in trafic. Oricat de atent ai fi atunci cand conduci, incidentele din trafic nu pot fi evitate. De multe ori poate fi vina ta si de multe ori vina altor participanti. Evident, in urma unui incident apar o multime de discutii aprinse, pe care este bine sa le inchei in favoarea ta. Daca stii ca nu esti vinovat si ai un sistem de supraveghere video care sa demonstreze asta, nu va trebui sa faci niciun fel de compromis.

  • Poti surprinde imagini cu adevarat inedite. In calatoriile noastre observam lucruri care ne incanta privirea, ne amuza si ne fac sa memoram momente. Aceste momente stau cel mai bine pe un HDD, de unde sa fie vizionate iar si iar, ori de cate ori vrei le rememorezi. Pentru asta, un sistem de supraveghere video poate sa fie o solutie incantatoare.

Montarea unui sistem de supraveghere video auto este destul de simpla si ieftina. Daca iei o astfel de decizie, este bine sa montezi o camera in fata masinii si una in spatele ei, pentru a putea acoperi o suprafata cat mai mare de supraveghere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*