HDD-uri care functioneaza non stop: WD Purple

Sistemele de protectie devin din ce in ce mai inteligente. Asa se intampla si cu HDD-urile pe care se inregistreaza imaginile captate de camerele video. WD Purple Surveillance Storage are la baza tehnologia AllFrame, care ofera administratorilor sistemelor de protectie mai mult confort si fiabilitate la nivel inalt, indiferent daca sistemul de protectie este instalat la sediul unei microintreprinderi, al unei intreprinderi mijlocii sau acasa.

Avantaje HDD Purple

Aceasta solutie de stocare poate functiona 24 h din 24, 7 zile din 7. Este un produs destinat pietei CCTV (Western Digital). Folosind HDD Purple se reduc intreruperile video si erorile de pixelare, care apar adesea la desktop-urile incorect folosite. Are eficienta maxima chiar si atunci cand la sistemul de supraveghere video sunt conectate 32 de camere video, comenzile putand fi realizate prompt de catre administratorul retelei.

Detalii tehnice HDD Purple

WD Purple vine intr-un format 3.5 inch, iar capacitatea de stocare variaza intre 1 TB si 6 TB. Are o interfata SATA 6GB/s, 64 MB buffer/cache, RPM IntelliPower.

Mai multe detalii sunt prezentate in acest videoclip:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*