HIKVISION prezinta tehnologia Turbo HD 4.0 si beneficiile ei

 

HIKVISION, cel mai mare producator de camere de supraveghere din lume, a prezentat recent tehnologia Turbo HD 4.0. Aceasta tehnologie reprezinta inca un pas in evolutia sistemelor de supraveghere.

Cu noua tehnologie, camerele HIKVISION vor putea filma la rezolutie 4K. Camerele noi de 8MP sunt acum capabile de filmare la rezolutie surprinzatoare. Nu doar ca filmeaza 4K, dar si DVR-urile compatibile vor putea sa redea pe un ecran compatibil continut 4K.

H.265+ este o compresie noua care ocupa si mai putin spatiu decat clasica compresie H.264. Asta inseamna o economie de spatiu de 75% fata de H.264. Compresia H.265+ ocupa mai putin de 5GB de pe zi daca sistemul filmeaza non stop.

Filmarea pe timp de noapte are de castigat. Totul este acum mai clar si mai aproape de realitate datorita unor noi senzori si compresiei de buna calitate. In plus totul este color.

Nu in ultimul rand, conectarea este noua. Daca pana acum aveai nevoie de un cablu de alimentare si un cablu de semnal, HIKVISION promite ca putem conecta camera direct la DVR fara sa mai fie nevoie de un cablu nou de alimentare. Aceasta functie se numeste PoC si este o alternativa la PoE, insa pentru camerele analogice. PoE este pentru camerele IP.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*