Pot lega la un DVR senzori de miscare?

Pot lega sau nu la un DVR senzori de miscare? Se pune des aceasta intrebare cand vine vorba despre cumpararea unui kit de securitate. La o prima vedere, spatele unui DVR (rear panel) ar putea sa fie extrem de complex si complicat pentru cineva care nu se pricepe.

DVR-ul se alege in functie de numarul de canale deoarece pentru fiecare camera este necesar cate un canal. Astfel, in functie de numarul de camere, optam pentru DVR-ul potrivit. Hard-ul unui DVR se alege in functie de mai multi factori cum ar fi:

  • Numarul de camere
  • Traficul de date inregistrate

Cu cat este mai mare, cu atat hard-ul trebuie sa aiba o capacitate mai mare de stocare a datelor inregistrate.

Revenind la intrebarea noastra daca se pot „lega” senzori la DVR, da – ii putem face asta, insa trebuie sa vedem numarul de senzori pe care ii conectam. In mod normal acestia difera tinand cont de cate usi si ferestre aveti sau alte spatii de acces in incaperi. In situatia aceasta ar trebui montat cate un sensor de miscare la fiecare usa sau fereastra.

Se pot conecta si alte tipuri de senzori, cum ar detectori de geam spart sau contacti magnetici. La detectarea unei incercari de efractie, sensorul respectiv poate da diverse comenzi, in functie de cum a fost programat DVR-ul. Exemplu: se poate comanda inregistrarea continua si la rezolutie maxima a camerelor din sistem. In plus, se poate declansa o alarma prin folosirea iesirilor de alarma.

Prin senzorii de miscare legati la DVR, sistemul asigura un plus de siguranta familiei si are un puternic efect de descurajare a infractorilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*