Sfaturi pentru alegerea unei camere IP Wireless

Exista sisteme de supraveghere video wireless pe care le puteti accesa non-stop, pentru a va asigura ca totul este in regula la sediul firmei sau acasa. Indiferent de locatia dvs, puteti accesa orice camere de supraveghere IP de la distanta (remote), cu conditia ca acestea sa fie conectate la internet. Pe langa camera IP wireless, veti avea nevoie de un calculator (laptop sau desktop) si un router.

Aceste sisteme de supraveghere pot fi simple – de exemplu daca vreti sa urmariti ce fac copiii cand sunt singuri acasa – sau complexe – destinate companiilor. Daca aveti un apartament decomandat, o singura camera IP, montata pe hol ar putea fi suficienta. Daca aveti mai multe intrari in casa, atunci ar fi utile mai multe camere de supraveghere wireless. Inainte de a cumpara o camera fara fir (wireless), ganditi-va bine pentru ce aveti nevoie de ea. Daca trimiteti un e-mail la tehnic@skut.ro, va vom ajuta sa luati o decizie.

De obicei sistemele de supraveghere video de interior se monteaza langa usi si ferestre. Pentru supraveghere video de exterior, in cazul unei proprietati mari, montati camerele la distanta una de alta, pentru a acoperi un perimetru cat mai mare. Acestea din urma nu le ascundeti – vreti sa descurajati orice hot, chiar inainte de a face vreo miscare.

La descrierea fiecarei camere de supraveghere veti observa detalii amanuntite cu privire la functionalitatile acesteia: rezolutia, difuzor, conector, detectie miscare, etc. Majoritatea camerelor vine la pachet cu software (soft), dar intrebati inainte de achizitie daca aveti nevoie de accesorii suplimentare pentru instalare si montare. Instalati soft-ul la dvs pe calculator. Daca aveti telefon 3G, este foarte probabil sa puteti accesa direct de pe telefon, folosind un browser (de exemplu Internet Explorer). Fiind camere video wireless, de fire nu veti avea nevoie; totusi, intrebati daca este necesar sa dati gauri cu o bormasina.

Aveti mai jos o inregistrare in limba engleza, in care se explica modul de functionare al unei camere IP wireless:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*