Sfaturi pentru optimizarea HDD-ului sistemului de supraveghere

Inainte de achizitionarea sistemului de supraveghere, va ganditi probabil ca imaginile captate sa fie stocate undeva pentru a le putea analiza ulterior, in cazul in care are loc o spargere; solutia este un DVR cu HDD. Daca cineva va incalca proprietatea si comite o infractiune, va puteti folosi de imaginile inregistrate pentru a-i dovedi vinovatia.

Specialistii SKUT va stau la dispozitie pentru consultanta la achizitionarea si instalarea unui sistem HDD in interiorul DVR-ului, pentru a permite stocarea imaginilor si pentru a beneficia pe deplin de siguranta oferita de catre un sistem de supraveghere profesionist.

Un exemplu clar il constituie un HDD de 500 MB care poate inregistra pana la 20 zile de filmare la rezolutie inalta.

De remarcat faptul ca producatori de prestigiu (Seagate si Western Digital) ofera produse special destinate pietei de CCTV. Seriile SV35 de la Seagate sau PURX de la Western Digital sunt construite astfel incat sa functioneze non stop (7 zile din 7, 24 de ore/zi).

HDD-ul reprezinta, pana la urma, un plus de capacitate al DVR-ului si va ajuta sa va puteti uita oricand la imaginile care va intereseaza, inregistrate de camerele video.

Este posibil ca un HDD sa inregistreze mai putine zile atunci cand este setat pentru filmare non stop sau cand camerele au o rezolutie foarte mare sau sunt foarte multe ca numar. Asadar, pentru optimizarea spatiului de inregistrare pe HDD, porniti camerele video doar pe timpul noptii sau cand nu sunteti acasa.

HDD-ul inregistreaza pana la 20 zile cand sunt mai putine camere conectate, daca ele au o rezolutie mai mica, inregistreaza mai putine cadre pe secunda si daca DVR-ul este setat pe detectie de miscare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*