Siguranta si eleganta in utilizarea liftului

Auzim de multe ori in jurul nostru de teama de a urca cu liftul, mai ales cand vine vorba de multe etaje. In ziua de astazi ascensoarele sunt mult mai sigure si de calitate mai buna. Ca sa se elimine frica de lift, pentru a spori gradul de siguranta si pentru a evita starile de panica atunci cand se intampla sa se blocheze ascensorul intre etaje, va recomandam solutia de comunicare prin intermediul unui sistem tip interfon. Acest interfon care se poate monta in lift. Acesta apeleaza un numar predefinit, cum ar fi o firma care se ocupa de respectivul lift sau, de ce nu, serviciul de urgenta 112. Se poate, de asemenea, instala nu doar un simplu interfon, ci si un videointerfon. In plus, exista o aplicatie GSM de interfonie care poate fi folosita pe o arie mult mai larga cum ar fi:
•    Sistem clasic de interfon cu apelare direct pe telefonul mobil
•    Sistem de apelare in caz de urgenta, ideal pentru azile si spitale

Cum se va face alimentarea interfonului? Foarte simplu: la 12V curent continuu. Sistemul poate apela doua numere de telefon, unul fix si unul mobil.

Interfonul reprezinta o solutie eleganta de echipare performanta a lifturilor si de siguranta atunci cand va este teama ca nu ai pe cine sa anunti daca se intampla ceva si nu aveti semnal sau baterie la telefon. Precum se poate observa solutii, se gasesc doar daca va informati corespunzator, iar tehnologia a avansat si va avansa continuu pentru a va asigura tot confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*