Smart Armor – incuietoare inteligenta cu conexiune Bluetooth

De cate ori nu s-a intamplat ca un prieten sau o ruda sa iti umble prin lucrurile tale? Cu siguranta nu a fost cu rea intentie ci doar pura curiozitate, insa tu nu voiai ca acea persoana sa iti deschida sertarul de la noptiera sau orice alt dulap de prin casa. Pentru asta s-a inventat o solutie foarte ingenioasa. Se numeste Smart Armor si este o incuietoare care se cupleaza la telefon.

Aceasta incuietoare se conecteaza la telefon prin Bluetooth, iar mai apoi o montati in locul dorit. Se poate monta la usi, setartare, mobila, oriunde. Odata instalata nimeni nu va putea deschide respectiva usa fara o parola suplimentara. Daca doriti puteti sa o deblocati cu ajutorul telefonului. Insa puteti avea acces si fara parola, doar daca aveti telefonul la dvs si este in aria de acoperire

In cazul in care cineva doreste sa umble la locul protejat, incuietoarea trimite un semnal pe telefon cu ora si data, locul si inclusiv numele sertarului. Da, poti realiza diferite zone cu denumiri personalizate. De exemplu “sertarul cu medicamente”.

Incuietoarea este foarte inteligenta si face parte din noua serie de produse inteligente pentru casa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*