Supraveghere video Dahua la preturi mici in Romania

Dahua – marele producator de sisteme de supraveghere video – este prezent pe piata din Romania inclusiv prin intermediul SKUT.ro. Veti gasi in magazin produse performante, la cel mai bun raport calitate-pret: camere video, DVR-uri, NVR-uri, etc. Cu ajutorul unui kit de supraveghere video puteti monitoriza propria locuinta sau sediul companiei la care lucrati, SKUT oferind solutii de complexitate diferita, la preturi mici.

Incepand cu anul 2001, cand s-a infiintat Dahua, a imbunatatit constant produsele sale, devenind tot mai performante si atingand cele mai inalte standarde. Compania a reusit sa optimizeze procesul de fabricatie atat de bine, incat ofera produse de supraveghere HDCVI la preturi mici. Cu doar 489 lei, puteti achizitiona o camera video de exterior HDCVI Dahua cu senzor de imagine si o rezolutie video de 1280×720@50 fps. Camerele video se conecteaza DVR, iar cu 469 lei puteti achizitiona un DVR standalone HDCVI Dahua cu 4 intrari video, o iesire HDMI, o iesire VGA si o rezolutie de display 1920×1080.

Daca doriti un sistem mai complex de supraveghere, puteti profita de reducerile de pe SKUT. De exemplu, veti gasi – cu o reducere de 62 lei – kitul CCTV HDCVI cu un DVR Dahua standalone cu 4 canale, 2 camere de exterior Dahua, 2 alimentatoare si un HDD 500 GB.

Puteti sa va creati propriul kit de produse Dahua, alegand dintre NVR-uri standalone, DVR-uri hibride, camere video IP, camere video cu infrarosu, videointerfoane si alte solutii HDCVI. Kiturile Dahua cu fir sunt la fel de bune ca cele wireless. Cele cu fir pot fi cablate chiar pe o distanta de 500 m, fara a le afecta modul de redare a sunetelor si imaginilor, utilizand un cablu UPT/coaxial.

Produsele de supraveghere video Dahua sunt recunoscute la nivel international ca fiind de buna calitate. Pana in prezent, Dahua a primit peste 20 de premii, fara a include aici si numeroasele certificari de calitate de la FCC, ULC, CCC, CE, RoSH si ISO9001-2000.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*