Supravegherea video a locuintei atunci cand nu sunteti acasa

Se intampla sa iesiti in oras pentru cateva ore sau sa plecati in concediu pentru cateva zile. Intrebarea este urmatoarea: Locuinta este protejata impotriva hotilor in aceasta perioada?

Mai ales in perioada sarbatorilor, infractorii dau tarcoale proprietatilor. Ei stiu ca oamenii sunt plecati in concedii, insa casele care au sisteme de supraveghere video si alarma sunt protejate. Daca nu aveti inca un sistem de securitate si nu v-a spart nimeni casa, va numarati printre cei norocosi. Insa, dupa cum stim, ulciorul nu merge de multe ori apa. Aveti nevoie de un kit complet de monitorizare a proprietatii, cu acces de vizualizare prin intermediul internetului. Astfel, veti evita orice situatie stanjenitoare care v-ar afecta atat financiar, cat si psihic.

Inregistrarile camerelor de supraveghere pot fi accesate de oriunde ati fi, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete.

In concluzie, daca aveti un sistemde supraveghere video pe care il puteti accesa oricand, oriunde, va veti petrece timpul liber fara stres. In caz ca se intampla ceva neprevazut,veti avea pe cine trage la raspundere, in baza inregistrarilor video.

Pentru un grad ridicat de siguranta puteti opta atat pentru un sistem video pentru exterior cat si pentru interior.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*