Tesla 3 – o masina electrica cu autonomie de 500km

Tesla a anuntat recent un nou model. Este vorba de Model 3, o alternativa de 2-3 ori mai ieftina pentru Model S. Acest nou model are un pret de pornire foarte bun pentru o masina electrica cu asemenea dotari.

Tesla Model 3 este echipata cu numeroase functii. Putem enumera 12 senzori de ultrasunete, 8 camere video si airbag-uri la fiecare colt. Masina ofera tehnologie Wi-Fi si LTE la bord, iar tot interiorul este cat se poate de simplu. Sunt doar 2 butoane fizice pe volan, singurele din toata masina. Toate functiile sunt disponibile virtual cu ajutorul unui ecran tactil.

Masina atinge 100km la ora in 5.6 secunde si ofera o autonomie de 350km sau 500km daca platiti in plus pentru autonomie. Incarcarea se face in 30 de minunte pentru 200km autonomie.

Masina este capabila sa se condunca singura, stie sa mentina benzile, viteza, sa franezen singura in cazul unui impact si multe altele. Si costa de la 35.000 de dolari. Momentan doar 30 de angajati Tesla au aceasta masina. Pentru noi va fi disponibila idn 2018-2019.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*