Topul brandurilor in domeniul securitatii

Atat pentru camerele de supraveghere interior, cat si pentru cele de exterior, topul brandurilor este cam acelasi. Vom face top 3 branduri de securitate, care sunt foarte bune raportandu-ne la calitate/pret. De-a lungul timpului am facut acest top al brandurilor care dupa parerea noastra sunt cele mai bune.

Printre ele se numara:

Camerele HIKVISION. Este o firma chinezeasca, una din cele mai importante nume din aceasta industrie a supravegherii.

Gama de produse cuprinde:

  • camere analogice si digitale atat de interior, cat si de exterior
  • NVR-uri digitale
  • DVR-uri analogice
  • camere hybrid PTZ

Oferta de produse a brandului HIKVISION, este extrem de complexa, iar compania este specializata intr-o multitudine de solutii inteligente in ceea ce priveste siguranta. Au software de analiza precum si solutii de stocare tip cloud.

Camere de interior, exterior, DRV, NVR DAHUA. Dahua Technology este o companie care iti ofera solutii de supraveghere video cu acoperire larga. Are sisteme inteligente cu numar mare de canale si software performant prin care inregistrarile video se pot vedea in timp real. Isi dezvolta constant tehnologia, creand produse inovative pentru securitate.

AMVI produce atat camere video de supraveghere, cat si unitati de inregistrare. Este un brand romanesc, iar produsele lor sunt extrem de usor de instalat si utilizat. Liniile de asamblare furnizeaza camere pentru orice tip de aplicatie aveti, analogica sau digitala, pentru interior sau exterior. Datorita faptului ca este un brand romanesc si pretul este mai mic, insa calitatea este foarte buna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*