Tutorial – cum schimbi tehnologiile unei camere HIKVISION IRPF

HIKVISION a lansat pe piata un nou tip de camere de supraveghere. Acestea permit trecerea prin 4 tehnologii diferite de la un simplu buton. Cum se realizeaza acest lucru? Este foarte simplu si va arat imediat. Aceste camere vin in doua formate: dome si bullet.

Avantajele acestei camere sunt ca o poti folosi pe orice DVR chiar daca este mai vechi. Nu sunt probleme de compatibilitate atata timp cat ii gasesti tehnologia potrivita. ‘

Pentru a realiza acest lucru prima data aveti nevoie de un DVR si de camera cu pricina. Conectati camera la DVR, iar acesta la un televizor sau monitor. Vom avea nevoie de imagine. Dupa ce tot setup-ul este in picioare ne vom juca direct cu camera.

Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasat pe butonul camerei pret de 5 secunde pana cand se schimba tehnologia. In functie de tehnologie o sa vedeti imaginea altfel, mai clar sau mai putin clar. In timpul schimbarii tehnologiei camera v-a scoate niste sunete ciudate, insa nu va speriati.

Credeati ca este greu? Nu este si aici se incheie acest tutorial. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe un buton pret de 5 secunde si sa asteptati.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*