Unde se instaleaza camerele de supraveghere video

Cand planificati instalarea unui sistem de supraveghere a casei, mintea v-ar putea zbura la intrebarea: „Oare unde sa gauresc peretii si unde sa trag firele? Chiar nu vreau sa imi stric casa si sa arate ca dupa demolare.”

Nu este chiar asa. Instalarea unei camere video este una usoara si nici nu o sa aveti probleme cu gauri inestetice sau fire care sa atarne urat. Va puteti orienta unde se imbina casa cu acoperisul sub streasina, unde exista un loc mic de separare, locul perfect pentru o camera video. Acolo puteti trage si cablul cu usurinta. Astfel, veti inlatura si necesitatea de a da alte gauri in peretii casei.

Urmatorul pas este sa va orientati in ce loc de sub streasina este cea mai buna vizibilitate care va va asigura protectia maxima. Exista software-uri speciale care va ajuta sa va asigurati ca ati gasit cel mai bun loc cat si software-uri demo care va permit sa faceti o verificare a planului casei pe care doriti sa o supraveghiati si va pot crea un grafic.

Un alt factor foarte important il constituie cablarea, cel mai bine fiind sa folositi un cablu standard in supraveghere. Este un cablu stabil, durabil si cel mai raspundit in magazinele de specialitate.

Urmatorul pas este cablarea DVR-ului care se va afla in casa, insa si acolo se poate face usor cablarea prin pod, apoi se vor monta mufele de tip BNC pe cablu inainte de intrarea in DVR, ceea ce se va face in camera.

Cea mai buna optiune este ca sistemul video utilizat sa poate fi supraveghiat de la distanta prin intermediul laptopului, tabletei sau al telefonului.

In concluzie, instalarea unui sistem video este o treaba usoara si la indemana oricui, iar pentru sfaturile tehnice puteti contacta departamentul nostru tehnic la tehnic@skut.ro sau 0371 035 212.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*