Xiaomi are in oferta camere de supraveghere

Xiaomi este o companie de origine chineza care si-a aratat fortele prin produsele lor foarte performante. Totusi, au reusit sa gaseasca un echilibru perfect intre pret si performanta si au reusit pe piata telefonelor sa depaseasca giganti precum LG, HTC sau Sony. Insa telefoanele nu sunt singurele lor produse. Xiaomi are in portofoliu mai multe tipuri de produse printre care si camerele de supraveghere.

Xiaomi Xiao Yi IP este o camera de supraveghere pentru interior, foarte accesibila si cu performante bune. Aceasta este capabila de filmare la rezolutie HD cu 20 FPS si include si difuzor cu microfon pentru a putea realiza convorbiri de la distanta. Si fiind o camera IP se poate conecta la retea si intr-un final se acceseaza de pe telefon de la mare distanta.

Stocarea informatiilor se realizeaza pe card de memorie microSD. Permite un reglaj destul de simplu doar din picior, insa suficient pentru o pozitie corecta. Daca spatiul de stocare de pe cardul microSD nu este suficient, puteti opta pentru stocarea in Cloud, o solutie accesibila si verificata in timp.

Camera Xiaomi Xiao Yi costa in jur de 30 de dolari in China.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*