Netgear Arlo Baby – camera de supraveghere pentru bebelusi

Netgear Arlo Baby este o camera speciala pentru supravegherea copilului. Acesta camera este dotata cu functii avansate, inteligente si are un design unic. Calitatile deosebite ale camerei o fac sa fie cea mai buna din segment.

Arlo Baby are un design unic. Ea arata ca o camera obisnuita, insa se poate transforma oricand intr-o jucarie. In pachet primiti doua accesorii care transforma camera intr-un iepuras sau alt animal dragut. Astfel, copilul nu o sa stie ca este urmarit. Accesoriile se pot cumpara si separat daca doriti alta forma.

Camera mizeaza foarte mult pe software, iar Netgear are numai de castigat. Datele tehnice ale camerei nu par impresionante la prima vedere. Filmeaza Full HD cu 30FPS, are infrarosu pana la 20m si poate functiona si pe baterie.

Soft-ul este cel care o face inteligenta. Din aplicatia speciala pentru mobil puteti controla camera si functiile ei. Acesta isi arata puterile imediat dupa ce o conectati la internet prin Wi-Fi.

Din aplicatie puteti sa redati melodii care sa linisteasca copilul si chiar sa comunicati cu el. In dotarea sa dispune de microfon si difuzor.

De asemenea, pe partea din spate are LED-uri RGB care va permit sa porniti un joc de lumini pentru o ambianta cat mai placuta.

Senzorii camerei pot detecta mirosurile periculoase precum gazul metan, benzina, dioxidul de carbon etc. In momentul in care camera a detectat un miros care ar putea pune in pericol viata copilului sa primiti o notificare de urgenta.

De asemenea, senzorul de aer va ofera informatii si despre umiditate si temperatura. Astfel, puteti sa ii creati celui mic un mediu placut.

Camera se regleaza manual in stanga si in dreapta, sus si jos. Stocarea se realizeaza in cloud si platiti in functie de capacitatea de stocare pe care o alegeti.

Din aplicatie puteti sa vizualizati si sa accesati toate informatiile de care aveti nevoie. Camera are un pret rezonabil si va ofera toata protectia de care aveti nevoie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*