Review camera auto Mio MiVue 792

Camerele auto reprezinta o necesitate in zilele noastre. Traficul din Bucuresti a devenit atat de intens si accidentele atat de dese incat este bine sa aveti o camera instalata pe masina. Astazi avem placerea sa va prezentam camera auto Mio MiVue 792.

Aceasta camera se remarca prin faptul ca are un senzor produs de Sony si poate filma la rezolutie Full HD cu 60FPS. Dispune de un ecran generos de 2.7 inch si unghi de filmare la 140 de grade.

Are Wi-Fi daca vrei sa transferi rapid informatiile din ea, GPS si alte cateva functii interesante precum: citirea semnelor rutiere si avertizare la parasirea benzii de mers.

Camera are slot microSD de pana la 128GB si se monteaza cu ventuza. Desi are baterie integrata, aceasta nu poate fi utilizata pe termen lung.

Camera filmeaza bine ziua si noaptea, insa claritatea imaginii ar putea fi mai buna. Aveam asteptari mai mari de la aceasta camera, insa per total isi face treaba. Are multe functii inteligente, microfon foarte bun si te poate ajuta in cazul unui incident neplacut.

Camera o puteti gasi pe site-ul nostru Skut.ro. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*